Over ons

Alles over 't Stoepje bakker John

John begon op zijn 16e op de markt: in de vis. Na een jaar kwam hij erachter dat hij brood veel leuker vond om mee te werken en maakte hij de overstap, hij ging voor een ’t Stoepje ondernemer werken. Het duurde niet lang voordat John wist dat dit was waar hij gelukkig van werd. Hij heeft 11 jaar voor een ’t Stoepje ondernemer gewerkt en heeft toen, op 28 jarige leeftijd, 4 markten van deze ondernemer overgenomen. John was vanaf dit moment zelf een ’t Stoepje ondernemer, dit beviel hem nog beter. Wel is hij blij dat hij deze 11 jaar voor een ‘baas’ gewerkt heeft, dit heeft hem gevormd tot wie hij nu is. 

Wie is ’t Stoepje bakker John dan?
Je kunt John wel omschrijven als: spontaan, amicaal, enthousiast, aanwezig en altijd in voor een praatje. En met dat praatje bedoelt hij niet alleen dat hij degene is die praat, hij biedt graag ook een luisterend oor aan zijn klanten. Naast deze eigenschappen is John ook altijd in voor iets nieuws en wil hij elke dag blijven leren. “Ik ben jong en merk dat ik de afgelopen jaren erg gegroeid ben maar vooral ook nog kan en moet blijven groeien.” John zijn kracht is dat hij ervoor zorgt dat zijn klanten altijd met de juiste producten naar huis gaan.  

Wat maakt jou als ’t Stoepje bakker uniek?
John heeft een erg breed assortiment, qua brood en qua banket. Binnen dit assortiment heeft hij veel onderscheidende producten zodat hij al zijn klanten kan bieden waar ze naar op zoek zijn. John staat er dan ook om bekend dat hij graag inspeelt op wat de consument wil. Is er vraag naar een nieuw product of wordt er een nieuw product geïntroduceerd? John neemt dit met alle liefde mee om te kijken of dit aansluit bij de behoeften van de klant. 

Waarom naar ’t Stoepje bakker John? 
John houdt echt van zijn vak en krijgt hier elke dag weer energie van. Dit zie je terug in hoe hij zijn werk doet. Het is het totaal plaatje: de uitstekende kwaliteit en het vers afbakken van de producten maar daarnaast ook de extra informatie die hij bij zijn producten kan vertellen. Ook worden hij en zijn klanten gelukkig van de manier hoe ze met elkaar omgaan. 

Kan je ook bij John bestellen? 
Jazeker! John heeft wekelijks een grote lijst aan bestellingen en zorgt er altijd voor dat dit klaarstaat en je kunt dit ophalen op het moment dat voor jou het best uitkomt. Vergeet je deze per ongeluk op te halen? Dan belt John je even op zodat je wel kunt genieten van de heerlijke producten.