Hoe werkt sparen met Piggy bij ’'t Stoepje bakker John de Graaf ?
Geplaatst op: 19 aug 2022

Hoe werkt sparen met Piggy bij  't Stoepje bakker John de Graaf ?

Voorheen spaarde je bij 't Stoepje bakker John de Graaf altijd met onze spaarkaarten en zegels maar zoals je weet zijn we nu over op het digitale spaarsysteem: Piggy. We leggen jou graag uit hoe het sparen via Piggy in zijn werk gaat.

Er zijn twee mogelijkheden om met Piggy te sparen:

  • * Via de Piggy app
  • * Via een Piggy keycard

We beginnen met de Piggy app. Deze kun je gemakkelijk downloaden in de app- of playstore.

download-appstore.png       download-google-play.png

Na het downloaden van de app krijg je de mogelijkheid een account aan te maken. Doe dit met jouw mailadres en kies een wachtwoord.

Wanneer je het account aangemaakt hebt, kun je zoeken naar een winkel. Zoek op Bakkerij ’t Stoepje. Wanneer je deze aanklikt krijg je de mogelijkheid om je spaarkaart aan te maken.

Op deze spaarkaart staat jouw QR code, deze is dus gekoppeld aan jouw mailadres.

Naast de spaarkaart zie je ook alle beloningen op de app staan en kun je precies zien hoever je al op weg bent voor de beloning waar je voor aan het sparen bent.

Liever niet de app gebruiken? Geen probleem. Je kunt ook via een keycard sparen. Dit kaartje kun je vragen aan jouw Stoepje bakker. Jouw bakker zal dan naar jouw mailadres vragen, zodat hij/zij deze aan jouw kaartje kunt koppelen. Raak je je kaartje dan een keertje kwijt, geen man over boord. Je bent niet al je punten kwijt. Je kunt dan via een nieuw kaartje, met hetzelfde mailadres, doorsparen.

Het is ook mogelijk om met meerdere personen op een mailadres te sparen. Wissel je het naar de markt gaan af met je broer, moeder of tante maar sparen jullie wel met elkaar? Maakt niet uit. Jullie kunnen je eigen app of keycard gebruiken en deze koppelen aan hetzelfde mailadres. Hoe handig!

Hoe gaat dit aan de kraam?

Jouw Stoepje bakker scant de QR code op jouw keycard of op de app en voegt de punten toe. Je ziet dan direct op de app de punten die erbij gekomen zijn.

Maar ook wanneer je via een keycard spaart kun je zien hoeveel punten je hebt onder de volgende link: https://customer.piggy.nl

Hoe verzilver ik een beloning?

Je kunt je beloning verzilveren bij ons aan de kraam. Wij scannen weer jouw QR code, net als bij het sparen. Alleen wordt er dan gekozen om een beloning te verzilveren. Jij kunt aangeven welke beloning je zou willen. Wij zorgen er dan voor dat we deze beloning de week erna meenemen zodat jij deze op kunt komen halen. Tijd om te genieten van jouw welverdiende beloning.

Toch nog niet helemaal duidelijk? Dan kun je voor vragen uiteraard bij 't Stoepje bakker John de Graaf terecht.

 

 

Meer nieuws